Merken

Archos

Archos is in 1988 opgericht en maakt onder meer tablets en smartphones. Archos mobiele telefoons vallen op door hun scherpe prijs. Dit geldt ook voor de in vele kleuren en maten verkrijgbare tablets. ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Archos

Op een lange reis nam je vroeger boeken en spelletjes mee om jezelf en je kinderen te vermaken. Tegenwoordig heb je heel wat minder bagage nodig. Je favoriete romans en de lievelingsgames van je kinderen staan namelijk allemaal op de tablet. Dankzij de scherpe prijzen van Archos kan je zelfs meerdere van deze handige apparaatjes kopen. Zo lees jij een spannend verhaal, terwijl je kinderen zich volop vermaken met hun games. Een lange treinreis of vlucht was nog nooit zo snel voorbij.

Moderne tablets vol mogelijkheden

Archos Android-tablets zijn niet alleen gunstig geprijsd, maar bieden ook tal van mogelijkheden. Zo werken de apparaten probleemloos dankzij de snelle processor en een ruim werkgeheugen. Met een veelal nog uit te breiden opslagcapaciteit is er genoeg plek voor al je boeken en games, maar ook voor je favoriete foto's en video's. Met het tweetal ingebouwde camera's voeg je eenvoudig nieuw video- en fotomateriaal aan je verzameling toe.

Keuze uit uiteenlopende modellen

Er zijn zowel kleine als middelgrote tablets van Archos. De kleinste apparaten hebben uiteraard ook de kleinste prijs. Ook deze tablets zijn echter meer dan geschikt om bijvoorbeeld een film op te kijken of om muziek mee te luisteren. Heb je al een maximumprijs voor jouw nieuwe smartphone of tablet in gedachten? Stel je elektronicabudget dan in met onze handige prijsfilter. Je ziet dan alleen nog tablets en smartphones van Archos die bij jouw budget passen.