Merken

Aquabeads speelgoed

Het speelgoedmerk Aquabeads houdt zich bezig met alles rondom knutselen. Aquabeads speelgoed is er voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar en bestaat uit unieke parels die je aan elkaar plakt. Dit draagt ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Aquabeads

Met kleurrijke Aquabeads maak je schitterende creaties door slechts wat water te sproeien! Kies eenvoudig een ontwerppatroon en gebruik het speciaal ontworpen legbord om je parels in positie te plaatsen, besproei met water en de parels blijven magisch aan elkaar plakken! Je kunt de patronen keer op keer gebruiken en zo steeds weer eigen ontwerpen maken.

Wat voor Aquabeads kun je kopen?

In ons assortiment bieden wij complete sets als bijvoorbeeld een koffertje met de geweldige regenboogpen waarmee je gemakkelijk van kleur kunt wisselen, een groot aantal parels in een opbergdoos inclusief patroonvellen. Maar zo is er ook de Beginnersstudio, waarmee je je eigen kunt maken in de wereld van Aquabeads.

Voor iedereen wel een thema

Naast de losse Aquabeads sproeier en parelpen, ook makkelijk om er een extra te hebben zodat je broertje of zusje ook met je mee kan knutselen, bieden wij de sets in de populaire thema’s als sieraden, Disney Frozen en Cars 3. Voor wie het nog iets moeilijker wil, kan ook zich ook werpen op de 3D dierenset. Veel plezier met Aquabeads!