Merken

Apple audio & HiFi

De naam Apple is al sinds de oprichting van dit bedrijf synoniem voor innovatie. De allereerste desktops van dit Amerikaanse elektronicamerk zagen er al direct compleet anders uit dan andere computers ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Apple iPod

Je hebt van die momenten dat je echt niet weet wat doen. Een ritje op het openbaar vervoer, mee in de auto met wat mensen of gewoon thuis wanneer de verveling toeslaat. Stuk voor stuk situaties waarbij de Apple iPod uitkomst biedt. Een handig apparaat dat volop mogelijkheden tot tijdverdrijf in zich draagt. Luister naar de nieuwste hits in de beste kwaliteit, speel de leukste games of hou gewoon contact met vrienden via Snapchat of Instagram. De iPod Touch is al lang een stuk meer geworden dan een apparaat dat enkel muziek speelt. Maak er dan ook gebruik van.

Kies jouw model

De Apple iPod biedt heel wat mogelijkheden qua ontspanning. De belangrijkste beslissing in het assortiment? Hoe groot de opslagruimte nu is die je nodig hebt. Er zijn iPods beschikbaar met een opslagruimte van 16 GB tot wel 64 GB. Wat de juiste keuze is voor jou hangt helemaal af van hoe jouw gebruik eruit ziet.

Belangrijke functies

De moderne Apple iPod touch is veel meer dan slechts een afspeelmedium voor muziek. De krachtige grafische chip zorgt voor ongekende graphics en snelheid, de display is helderder en de camera scherper dan ooit. Facetimen met jouw partner of vrienden is nooit gemakkelijker geweest. Ben je naast een iPod ook op zoek naar een iPhone? Bekijk dan zeker het aanbod Apple mobiele telefoons bij wehkamp.

Een Apple iPod touch bestellen bij wehkamp hoeft niet duur te zijn. Wij leveren gratis aan huis vanaf 20.-