Merken

Apollo

Apollo is een beenmodemerk met een divers aanbod. Of je nu een elegante panty zoekt of comfortabele Apollo babykleding: in onze verzameling van dit Nederlandse merk vind je het allemaal. Daarnaast zij ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Apollo herensokken

Het is weer zover, je teen steekt door je sok heen en komt in aanraking met de frisse buitenlucht. Misschien even prettig voor je teen, maar niets zit zo vervelender in je schoen dan een kapotte sok. En daarbij ziet een blote teen er ook niet heel charmant uit. Het is tijd voor nieuwe sokken. Je weet dat de trend tegenwoordig sokken zijn met veel prints, zoals stippen en strepen. Je maakt kennis met de Apollo herensokken.

Sla je voorraad in

In onze collectie Apollo herensokken vind je verpakkingen met drie of vijf paar sokken. Zo kun je weer even vooruit. Je vindt er sneakersokken in witte en zwarte kleuren en in diverse grijs- en blauwtinten. De 'normale' sokken zijn verkrijgbaar in diverse prints, zoals met strepen en kleine en grote stippen. Leuk als je eens iets anders wil dan de standaard witte of zwarte sok.

Durf je sokken te tonen

Tegenwoordig is het helemaal hip om in je sneakers je sokken hoog en zichtbaar te dragen. Mits je natuurlijk hippe sokken hebt. Met de Apollo herensokken zit je in ieder geval helemaal goed. Een groot voordeel is dat ze ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn. Vul je voorraad goed aan en koop alvast twee packs. Schaf er direct pantoffels uit de collectie Apollo herenschoenen bij aan en jouw voeten hebben het nooit meer koud.