Merken

Antony Morato zakelijke overhemden

Het merk “Antony Morato” heeft zijn wortels in de Italiaanse stijl en cultuur en is voortdurend op zoek naar innovatieve ideeën en trends. Antony Morato luistert naar de klant en vertaalt dit naar een ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Antony Morato kinderbroeken

Natuurlijk mag je zoon best een beetje opvallen. Antony Morato is een merk dat zich richt op iedereen die zichzelf niet al te serieus neemt. Daarom zijn Antony Morato jongensbroeken een aanwinst voor jouw zoon. Ze zijn er voor elke sprankelende persoonlijkheid, en staan daarnaast voor een eigen individuele stijl. In de zoektocht naar zichzelf draagt je zoon daarom moeiteloos een mooie kinderbroek van Antony Morato. De broeken zijn ideaal voor het leven van alledag, bijvoorbeeld voor school of tijdens de vrijetijdsbesteding.

Antony Morato kinderbroeken bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je van een veelzijdige collectie Antony Morato kinderbroeken. De katoenen broeken vallen op vanwege unieke details en kenmerken zich verder door een prettige pasvorm. Ze zijn onmisbaar voor bijvoorbeeld het voorjaar en de zomer. De jongensbroeken zijn er in de kleuren blauw, grijs en zwart. Daarmee bieden we bij wehkamp voor iedere jongen wat wils.

Diverse maten kinderbroeken

Antony Morato kinderbroeken zijn er in de maten 140 tot en met 176. Bekijk daarnaast ons assortiment