Merken

Anita baby uitzetlijst

Het Duitse lingeriemerk Anita timmert al sinds eind negentiende eeuw stevig aan de weg. Anita kiest voor mooie ondermode die er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens heel praktisch is. Anita dame ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Anita

Anita maternity

Een kindje krijgen is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een vrouw. Alles verandert! Niet alleen de inrichting van je leven, maar ook je lichaam. Anita maternity biedt vrouwen in alle stadia van de zwangerschap, het herstel na de bevalling en de periode van borstvoeding een uitgebreide keuze in zwangerschaps- en borstvoedingslingerie.

Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is je lichaam voortdurend aan verandering onderhevig. De hormoonhuishouding verandert, je borsten groeien en worden gevoeliger en de buik groeit vrolijk mee. De zwangerschapslingerie van Anita maternity biedt de ondersteuning die het lichaam nodig heeft. De materialen zijn zacht voor de huid, garanderen een optimaal draagcomfort tot in de laatste weken van de zwangerschap en laten je op en top vrouw voelen door de modieuze prints en dessins. Een groot voordeel van de zwangerschapsbeha’s van Anita maternity is dat ze meegroeien en altijd voldoende steun geven. Hierdoor behoudt de huid haar stevigheid, en verkleind de kans op zwangerschapsstriemen op de borsten.

Steuntje in de rug

Veel vrouwen ervaren tijdens de zwangerschap rugklachten. De Anita maternity babybelt is hier het steuntje in de rug. De belt ontlast de rug, terwijl het de buik ondersteunt. Hierdoor worden rug- en bekkenklachten verminderd en herstel je na de bevalling sneller. Voor het herstel na de bevalling heeft Anita maternity ook de ReBelt panty, die compressie biedt en het herstel van buik, heup en billen bevordert.

Borstvoeding

Voor de vrouwen die na de bevalling borstvoeding geven is een goede voedingsbeha onmisbaar. De beha’s voor borstvoeding uit collectie van Anita maternity kenmerken zich door een uitstekende pasvorm en ultiem draagcomfort. Het klipsysteem is met één hand gemakkelijk los te maken en het maakt het voeden van de baby nog comfortabeler. De schouderbandjes zijn verbonden met de cups, wat voorkomt dat de schouderbandjes naar achteren los kunnen schieten. Zo kun je te allen tijde je baby prettig en gemakkelijk borstvoeding geven.