Merken

Anita

Het Duitse lingeriemerk Anita timmert al sinds eind negentiende eeuw stevig aan de weg. Anita kiest voor mooie ondermode die er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens heel praktisch is. Anita dame ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Anita

Wanneer je een vrouw met curves bent en dus ook een grote cupmaat hebt, is de juiste lingerie extra belangrijk voor jou. Je wil niet alleen mooie lingerie, maar ook lingerie die je de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen geeft om klachten als rugpijn te voorkomen of in ieder geval te minimaliseren. Anita speelt hier heel goed op in met de lijn voor grote cupmaten.

The sky is the limit

Het is een groot cliché, maar de oplossingen die Anita met haar lingerie biedt, zijn eindeloos. Of het nu gaat om basic en functionele lingerie, lingerie voor grote cupmaten, zwangerschapslingerie of lingerie voor vrouwen met een borstprothese, Anita heeft het opgenomen in de collectie. De bh's zijn leverbaar in de maten b70 tot en met g95. De overige items, zoals slips, zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 46.

Anita bestellen bij wehkamp

Als je bij wehkamp kleding van Anita bestelt, bijvoorbeeld Anita positiekleding, dan geniet je van vele voordelen van online shoppen. Denk maar eens aan de handige zoekfilters waar je bij ons op de site gebruik van kan maken. Wij weten hoe kostbaar je tijd is en helpen je dan ook graag je zoektocht te verkorten. Met de zoekfilters vind je in een paar muisklikken precies de items die aan al jouw eisen voldoen. Bestel je voor 20.- of meer, dan betaal je geen bestelkosten.