Merken

Anita Maternity vluchtkoffer

Met de zwangerschapslingerie van Anita Maternity voel je je tijdens en na de zwangerschap op en top vrouwelijk. Het merk ontwikkelt al sinds 1886 voedingsbeha's en is marktleider op dit gebied. De ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Anita Maternity

Als je zwanger bent, gaat niet alles meer even gemakkelijk. Comfort is soms ver te zoeken, zowel tijdens als na je zwangerschap. Dat is niet alleen vanwege de lichamelijke ongemakken, het komt ook door het slaaptekort dat een pasgeborene baby in veel gevallen met zich meebrengt. Aan de andere kant is het natuurlijk een prachtige en bijzondere periode, die je voor geen goud wil missen. Om de zwangerschap en de periode vlak daarna zo comfortabel mogelijk te maken, gebruik je de zwangerschapslingerie van Anita Maternity. Zo geniet je nog meer van je zwangerschap en van je kleintje.

Voedingsbeha's

De collectie bestaat voor het grootste deel uit voedingsbeha's. Als je borstvoeding geeft, mogen de beha's van Anita Maternity borstvoeding in je garderobe niet ontbreken. De beha is eenvoudig te openen door middel van een clip tussen de cups en schouderbandjes. Je hebt keuze uit voedingsbeha's met en zonder beugel. Net wat jij het prettigst vindt. De beha's zijn verkrijgbaar in de cupmaten B tot en met G.

Meegroeiende zwangerschapslingerie

Naast de voedingsbeha's vind je in onze collectie ook nog andere zwangerschapslingerie van Anita Maternity, zoals meegroeiende zwangerschapslingerie. Zo hoef je niet om de paar weken weer nieuwe lingerie aan te schaffen. De zwangerschapssteunband biedt ondersteuning aan je rug en je buik. Zo voorkom je vervelende lichamelijke klachten. Maak het jezelf makkelijk en aangenaam met de lingerie van Anita Maternity.