Merken

Anerkjendt

Anerkjendt is een in 2011 opgericht streetwearmerk voor heren. De creatieve ontwerpers pikken straatmodetrends van over heel de wereld op en vormen hiermee een geheel eigen stijl. De unieke stijlkeuze ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Anerkjendt

Trendy gekleed gaan is al lang niet meer voorbehouden aan vrouwen. Tegenwoordig draagt ook menig man graag een moderne outfit. Tegelijkertijd wil je er als man ook weer niet té opvallend of schreeuwerig uitzien. De kleding van Anerkjendt helpt je om de balans te bewaren tussen de laatste modetrends en een stijlvolle look. Zo kiezen de Deense ontwerpers veelal voor enkele rustige kleuren. Met de grijze of donkergroene tinten vormen zij dan een modieus design.

Van streepjestrui tot effen T-shirt

Van een comfortabel vest voor een wandeling bij koud weer tot een stijlvol overhemd voor op kantoor: in de brede collectie van Anerkjendt vind je het allemaal en kies je bovendien uit verschillende stijlen. Daarnaast zijn er in het assortiment volop T-shirts, truien en jassen. In het ontwerp van deze kleding zie je veelal horizontale strepen terug. Soms in de vorm van klassieke, brede strepen, maar er zijn ook elegante designs waarin de gekleurde strepen subtiel in elkaar overgaan.

Casual herenkleding in vele maten

Behalve streepjesmode, vind je bij dit Deense herenmerk ook volop kleding in legerkleuren. Zo geeft een van de Anerkjendt herenoverhemden met een camouflagedessin bijvoorbeeld een wat ruiger randje aan je outfit. De herenkleding is er van maat 46 (S) tot 52 (XL). Klik in de filter op jouw herenmaat en alle T-shirts, jassen of truien die niet verkrijgbaar zijn in jouw maat verdwijnen direct. Zit het overhemd of de jas bij het passen toch iets te strak of wijd? Stuur de streetwear van Anerkjendt dan gratis retour.