Merken

Andrelon styling

Wist jij dat Andrélon een merk van Nederlandse bodem is? Al meer dan 75 jaar timmert deze shampoomaker aan de weg. Steeds weer een betere formule voor steeds mooier haar. Naast shampoo koop je bij Weh ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Andrelon shampoo

Je lokken zijn je grote trots. Vooral als ze net gewassen zijn. Je geniet van de heerlijke geur en de zachtheid na een wasbeurt. Je haren voelen dan soepel en veerkrachtig aan. Natuurlijk wil je ze graag mooi houden. Daarom kies je zorgvuldig producten die passen bij je haartype. Met Andrelon shampoo hou je voor een scherpe prijs je haar schoon en gezond. Niet voor niets is dit merk al jarenlang populair op het gebied van haarverzorging.

De beste match voor ieder haartype

Iedereen heeft ander haar. Sommige mensen hebben droog en breekbaar haar, anderen juist haar dat snel vet wordt. Mensen die hun haren kleuren of stylen met hitte hebben bovendien ook extra verzorgende shampoo nodig. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de aard en staat van je haar. Andrelon shampoo is namelijk verkrijgbaar in diverse varianten. Voor ieder haartype is er wel één die de juiste verzorging biedt.

Happy haren met Andrelon

Andrelon shampoo is al jarenlang ontzettend populair. Dat komt niet in de laatste plaats door de pakkende reclames van dit merk. Maar ook het product zelf mag er wezen. Het biedt je haar goede verzorging en reiniging voor een betaalbare prijs. Bovendien hebben de shampoos heerlijke geuren. Combineer ze met Andrelon conditioner voor een oogstrelend effect.

Heb je een hekel aan in de rij staan bij de kassa? Voor 23:59 uur Andrelon shampoo bestellen bij wehkamp is morgen al stralende lokken.