Merken

Amplified

De Amplified T-shirts zijn speciaal voor de rockers en rocksters onder ons. Het merk is opgericht door ontwerpers met liefde voor alles wat met rock te maken heeft. Stoer en krachtig, dat zijn de Ampl ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Amplified

Muziek is je leven, je alles. Van kinds af aan rock je al lekker mee met de muziek van je ouders. Deze liefde voor rockmuziek is zich verder gaan ontwikkelen. In de zomer bezoek je festivals en ga je helemaal op in de muziek. Je bent niet alleen een rockfan, je wil je ook voelen als een rocker. Amplified is hét merk voor jou, het liefst verzamel je de hele collectie.

De grote namen

In de collectie van Amplified vind je de grote namen. The Rolling Stones, Guns N' Roses, David Bowie, AC/DC, Nirvana en Ramones mogen niet ontbreken in dit rijtje natuurlijk. De shirts zijn in de meeste gevallen zwart van kleur met een herkenbare print van de band of zanger. Dit merk domineert de markt op het gebied van T-shirts die gebaseerd zijn op muziek. Ben je een rockstar, dan mag een shirt van Amplified niet ontbreken in je kledingkast.

Van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Niet alleen haal je een vet t-shirt van Amplified in huis, ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar en van goede kwaliteit. Als je fan bent van The Rolling Stones, ben je dat over tien jaar nog steeds. Het t-shirt heeft daardoor een tijdloos design waar je jaren plezier van kan hebben. De shirts zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk nu de vrouwencollectie Amplified dames T-shirts en tops.