Jurken & rokken

Soms kan je lichaam extra hulp gebruiken om fit te blijven. Amiset heeft hiervoor een groot aanbod gezondheidsdrankjes en -poeders. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende doelen, zoals je lichaam ontgiften, afslanken of spierkracht ontwikkelen. Bekijk hier de mogelijkheden van onze hoogwaardige Amiset-voedingssupplementen, afslankdrankjes en supplementen voor sporters.

Andere klanten kochten of bekeken

Amiset

Je houdt je lichaam en geest graag gezond. Ook vind je het belangrijk om er goed uit te zien. Je bent bewust bezig met bewegen en gezonde voeding, maar wil graag nog een stapje verder gaan door supplementen te gaan gebruiken. Zo bereik je sneller je doel. Of je nu meer vet wil verbranden, je concentratie wil verbeteren of je weerstand wil verhogen, Amiset heeft altijd een passend supplement met een hoge dosering voedingsstoffen.

Drankjes boordevol natuurlijke extracten

Met extra vitaminen of mineralen zorg je voor een goede aanvulling op je voeding. Bij Amiset-vitaminen vind je bijvoorbeeld supplementen in vloeibare vorm voor het maken van een detoxdrankje. Dit zorgt voor een verbetering van de leverfunctie, en daarmee voor een mooiere huid. De vetverbranding stimuleren met behulp van een verfrissende sportdrank? Amiset heeft een poeder op basis van groene thee voor het maken van een smaakvol ijstheedrankje.

Voedingssupplementen en mineralen voor sporters

Fanatieke sporters hebben vaak behoefte aan extra magnesium. Hiermee verminder je je vermoeidheid en ondersteun je de celgroei. Je mengt het magnesiumlactaatpoeder van Amiset met melk, waarna je lichaam het snel opneemt. Wie zware trainingen volgt kan kiezen voor creatine, dat de spiergroei stimuleert en je prestaties verbetert.

Het Amiset team heeft meer dan 15 jaar tijd gestoken in het ontwikkelen van een complete serie voedingssupplementen. Bestel Amiset vandaag nog bij wehkamp, en ervaar de voordelen van deze supplementen voor je gezondheid en een fit gevoel.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.