Merken

American Tourister

Deze koffers met een dynamisch uiterlijk zijn licht en toch stevig. Wat opvalt, is de enorme keuze aan modellen en kleuren. American Tourister, onderdeel van Samsonite, biedt bovendien een goede kwali ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

American Tourister Handbagage

Wanneer je in het vliegtuig stapt, dan moet je handbagage voldoen aan bepaalde normen. Is je koffer te groot, dan mag hij niet mee in de cabine en moet je extra betalen. American Tourister handbagage mag gelukkig altijd mee. Deze handbagage is namelijk klein van buiten, maar groot van binnen. Bovendien is American Tourister handbagage sterk en voorzien van een slot. Zo weet je zeker dat je bagage op reis goed beschermd is.

Zakelijk of opvallend

In ons aanbod van American Tourister handbagage vind je trolleys in gedekte kleuren zoals blauw en zwart. Ideaal voor een korte zakenreis. Er is echter ook een uitgebreide collectie vrolijk gekleurde koffertjes, zoals de Bon Air modellen in pastel- en ijstinten. Wil je echt opvallen, kies dan voor een van de vlammend rode koffers in de nieuwe lijn van de American Tourister handbagage. Met zo'n kleur weet je zeker dat je je bagage nooit uit het oog verliest.

Niet alleen voor in het vliegtuig

Natuurlijk mag de American Tourister handbagage ook mee in de auto of in de trein of bus. Zo'n koffer met handige zwenkwieltjes is ideaal als je met het openbaar vervoer reist. Hij rijdt moeiteloos over het perron en je tilt hem makkelijk op aan het in- en uitschuifbare handvat als je een trap op of af moet. Kijk voor de grotere koffers eens bij de American Tourister herenreisbagage. Ook deze koffers zijn stuk voor stuk voorzien van wieltjes, maar hebben een grotere inhoud.