Merken

American Tourister

Deze koffers met een dynamisch uiterlijk zijn licht en toch stevig. Wat opvalt, is de enorme keuze aan modellen en kleuren. American Tourister, onderdeel van Samsonite, biedt bovendien een goede kwali ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

American Tourister

Je zoekt graag het avontuur op. Je geniet regelmatig van een weekendje weg met vrienden en in de winter ben je al vroeg bezig met de planning van je zomervakantie. Je bagage wil je altijd overzichtelijk inpakken en goed afsluiten. Ook vind je het belangrijk dat je koffer mooie looks heeft. American Tourister biedt stijlvolle koffers met een handige indeling en een goed slot.

Harde en zachte koffers

Er zijn harde koffers van polypropyleen die een moderne of industriële uitstraling hebben. De zachte koffers van polyester zijn eveneens buitengewoon sterk. Deze zachte modellen hebben handige vakken aan de buitenkant, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je belangrijke spullen. Alle koffers hebben een licht gewicht en zijn voorzien van soepel rollende wielen. Een deel van de trolleys heeft bovendien een flexibele, uitbreidbare opbergruimte.

Je koffer vullen met leuke mode

American Tourister biedt een grote keuze aan kleuren. Of je nu een grijze, mintgroene of vlammend rode koffer zoekt, bij dit merk vind je hem vast. Wil je je koffer vullen met nieuwe vakantiekleding, breng dan een bezoek aan onze SALE damesmode of SALE herenmode. Of je nu naar Texel gaat of naar een tropisch eiland, hier vind je een outfit waarmee je er tijdens je vakantie op je best uitziet.

Wil je graag veilig, comfortabel en in stijl reizen? Bestel dan een American Tourister koffer bij wehkamp. Dat betekent nog meer voorpret voor je volgende vakantie!