Merken

America Today Junior

Met America Today Junior loopt je zoon of dochter er altijd te gek bij. Bij America Today Junior staat vooral het Amerikaanse studentenleven centraal. De relaxte en sportieve stijl zie je onder meer t ...

227 resultatensorteren op
nieuwste collectie

America Today Junior jeans voor jongens

Wat? Is je zoon nu alweer uit zijn kleren gegroeid? Vroeger kostte je dat zomaar een vrije zaterdag. Vandaag de dag bestel je met één simpele klik stoere spijkerbroeken voor jongens van America Today Junior. America Today is een merk met een heel sportieve uitstraling. Ziet je zoon er graag goed uit, of is hij juist zo'n robbedoes die dat niks interesseert? America Today Junior is er voor beide groepen. De jeans hebben een prima pasvorm en een hippe look: de perfecte stijl voor thuis, op school en op straat.

Amerikaanse high school mode voor jouw kleine man

Je vindt de America Today Junior jongensjeans in verschillende pasvormen. Let hierbij op de taille. Als ouder of verzorgende kies je waarschijnlijk voor een normale taille. Een modebewuste jongen heeft misschien de voorkeur voor een lage taille. Bespreek met je zoon de voor- en nadelen van verschillende modellen. Heeft hij er wel aan gedacht dat je met een lage taille gauw een koude rug krijgt? Veel van de America Today Junior jeans voor jongens hebben een verstelbare tailleband. Handig! Het elastische materiaal van de jeans garandeert een prima pasvorm en een goede beweeglijkheid.

America Today Junior jeans voor jongens kopen bij wehkamp

Zijn jullie nog niet uitgewinkeld? Kijk dan eens bij de America Today Junior truien voor jongens. Met een leuke hoodie of een sweatshirt met opdruk blijf je mooi in stijl.

Past het niet? Retourneren is gratis.