Merken

Amefa

Amefa is een fabrikant van onder meer stijlvol bestek, krachtige keukenmessen en handige tafelaccessoires. Amefa bestek bestaat altijd uit roestvrij staal, maar verder zijn de setjes zeer divers. Zo v ...

48 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Amefa

Elke kerst is het weer een prachtig gezicht: een chic gedekte tafel met het mooiste servies. Het kan niet elke dag kerst zijn, maar met glinsterend bestek zorg je wel iedere dag voor een bijzondere sfeer bij het diner. Amefa helpt je hier graag bij met complete sets van elegant ogende lepels, messen en vorken. Dit stalen eetgerei heeft een afwerking tot in de kleinste details. Het resultaat zijn kleine kunstwerkjes die zelfs van het eenvoudigste maal een bijzondere belevenis maken.

Uiterst sierlijk bestek in vele stijlen

Van steakmessen tot sorbetlepels: bij Amefa vind je al het denkbare bestek. Heb je graag direct een goedgevulde besteklade? Schaf dan een volledige bestekset aan. Zo vind je in het assortiment setjes voor meerdere personen die zowel verschillende soorten messen en eetlepels omvatten als vorken en opscheplepels. Het bestek is er in een goud-, zilver- of koperkleur, maar ook bijvoorbeeld in het zwart. Daarnaast kies je uit tal van traditionele designs en zijn er ook modieus ogende besteksetjes.

Alles voor een compleet gedekte tafel

Naast servies en bestek mogen ook een pepermolen en zoutvaatje niet ontbreken op een goed gedekte tafel. In onze collectie Amefa keukengerei kies je uit peper-en-zoutstellen in verschillende stijlvolle kleuren en stijlen. Het chique ontwerp maakt deze setjes ook ideaal als cadeautje voor bijvoorbeeld een huwelijk of housewarming. Staat de feestelijkheid binnenkort al op de agenda? Bestel het bestek of keukengerei dan vandaag nog voor 23:59 uur. Je pakt het fraaie cadeautje van Amefa dan morgen al in.