Merken

Ambre Solaire

Kan jij ook zo genieten van de zonnestralen op je gezicht en lig je in de zomer het liefst uren te zonnebaden? Met Garnier Ambre Solaire lichaamsverzorging bescherm jij je huid tegen de schadelijke ef ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Garnier Ambre Solaire

Kou, regen, sneeuw en wind voeren in ons kikkerlandje de boventoon. We worden niet vaak getrakteerd op warme zonnestralen en de zomer laat doorgaans lang op zich wachten. Wanneer de zon zich dan eindelijk laat zien, wil je er ook optimaal van genieten: op het strand, op een terrasje, aan het zwembad of gewoon in eigen tuin. Helaas kunnen zonnestralen schadelijk zijn voor je huid. Met Garnier Ambre Solaire bescherm jij jezelf tegen de zon, zodat je met een gerust hart kan zonnen.

Veilig bruin worden met Garnier Ambre Solaire

In het assortiment van Garnier Ambre Solaire vind je verschillende zonnebrandcrèmes, -olies en -sprays. Voor de beste bescherming kies je het product dat het beste bij jou past. Ga je op vakantie naar een warm land? Kies dan voor een hogere SPF, zoals SPF30 of 50. Blijf je in eigen land en ben je op zoek naar een zonnebrandcrème voor je gezicht? Dan is SPF15 wellicht voldoende. Ben je een fervent zwemmer? Kies dan voor een waterbestendige zonnebrand.

Bestel Garnier Ambre Solaire producten online

Vind je het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon en zou je de producten van Garnier Ambre Solaire wel eens willen proberen? Bestel de producten van jouw keuze dan bij ons op de website. Heeft de zon zich al aangediend? Geen probleem! Wanneer je voor 23:59 bestelt, heb je de producten de volgende werkdag in huis.