Jurken & rokken

Het beste speelgoed stimuleert de fantasie van kinderen en helpt ze hun talenten te ontwikkelen. Bij wehkamp vind je heel veel in deze categorie. Met Amav-speelgoed maak je kinderen superblij en jezelf ook: de dozen van Amav zijn namelijk ook nog eens heel vriendelijk voor je portemonnee.

Andere klanten kochten of bekeken

Amav

Wanneer jij je kinderen helemaal op ziet gaan in hun spel, dan weet je dat je het juiste cadeau voor ze uitgekozen hebt. Ingespannen zoeken ze de juiste onderdelen bij elkaar om een prachtig sieraad te maken uit de serie Amav sieraden en accessoires maken. Het leuke van het speelgoed van Amav is dat je er alleen en ook samen mee kan spelen. Hiervoor komen vriendjes en vriendinnetjes graag een middagje langs.

Voor jongens en voor meisjes

De grootste couturiers ter wereld zijn mannen. Daarom mogen jongens ook met The Little Seamstress-naaimachine spelen om poppenkleding te ontwerpen en in elkaar te zetten. Of bereiden ze liever een optreden voor met de Amav Maestro-goochelhoed? Voor een toekomstige carrière in de beauty-industrie oefenen kinderen alvast met de Fashion Time-nagel- of -haarsets. Zeuren de kinderen om een ijsje? Met de Ice Pops-waterijsjesfabriek zet je ze aan het werk om zelf de mooiste en lekkerste ijsjes te maken. Misschien krijg je er ook wel eentje!

Amav kopen bij wehkamp

De hippe en betaalbare sets van Amav lenen zich heel goed voor een cadeautje op een verjaardagsfeestje, of als surprise met de feestdagen voor in de schoen of onder de boom. Neem ze ook als verrassing mee op vakantie: met Amav amuseren je kinderen zich ook zonder wifi.

Wehkamp helpt je snel wanneer je vlug een cadeautje nodig hebt. Bestel voor 23:59 je Amav-doos, en wij bezorgen deze morgen nog bij jou aan huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.