Jurken & rokken

De Am Shoe herenschoenen van schoenenketen Van Haren zijn ontworpen voor de sportieve en modebewuste man. Betaalbaar en van goede kwaliteit, wat wil je nog meer? De Am Shoe herenschoenen zijn er voor elke gelegenheid. Bekijk nu de collectie en ontdek welk paar het beste bij jou past.

Am Shoe herenschoenen

Nieuwe schoenen uitzoeken is niet altijd even makkelijk. Zeker als je schoenen aan vervanging toe zijn en je echt een nieuw paar moet hebben. Maar met de collectie van Am Shoe is het uitzoeken van schoenen nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest. De schoenen zijn hip, zonder al te veel op te vallen. Daarnaast zijn ze goed betaalbaar. Als je slim bent, zoek je er direct twee paar uit, zodat je voorlopig weer even verder kan!

Duurzame materialen

De Am Shoe herenschoenen worden gemaakt van duurzame materialen zoals leer en suède. Ze zijn dan wel niet zo duur, maar ze zien er wel uit alsof je er de hoofdprijs voor betaalt. Het aanbod is breed. Zo vind je in onze collectie Am Shoe heren veterschoenen, sneakers, boots, mocassins en instappers. De meeste schoenen hebben een warme bruine, donkerblauwe of zwarte kleur.

Schoenen voor jong en oud

De Am Shoe schoenen zijn bij een breed publiek geliefd. Van heren die aan de start van hun carrière staan tot mannen die al jaren werkervaring hebben. Je vindt hier genoeg schoenen die je naar kantoor of andere formele gelegenheden aan kan. Lage veterschoenen staan prachtig onder een pak. En in je vrije tijd draag je onder je stijlvolle jeans stoere veterboots of leren sneakers. Je hebt maar liefst dertig dagen de tijd om je schoenen thuis te passen en eventueel gratis terug te sturen. Bestel ze vandaag nog.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.