Jurken & rokken

Kom je ook wel eens stopcontacten tekort? Met de Allocacoc randapparatuur is dit probleem verleden tijd. De Powercube stekkerdozen van Allocacoc zorgen voor 4 extra stopcontacten. Door het compacte, handzame design stop je ze gewoon in je tas. Handig voor op het werk, onderweg of gewoon lekker thuis op de bank.

Andere klanten kochten of bekeken

Allocacoc

Wanneer je aankomt op je werk, werp je een blik op je telefoon. Oeps, je bent hem helemaal vergeten op te laden. Geen probleem - dat doe je nu wel even. Ook je tablet moet nodig worden opgeladen - ook die stekker steek je in het stopcontact. Hierdoor blijft echter geen stopcontact over voor je laptop... Wat nu? Met de Allocacoc stekkerblokken tover je in een handomdraai een paar extra stopcontacten uit je tas.

Altijd een paar extra stopcontacten bij de hand

Kom je ook altijd stopcontacten tekort, maar heb je geen zin overal een grote stekkerdoos naartoe te sjouwen? Dan is een Powercube van Allocacoc misschien wel iets voor jou. Een Powercube is een kleine, compacte, kubusvormige stekkerdoos. Niet alleen is deze stekkerdoos uitgerust met vier stopcontacten, ook vind je twee USB-poorten op elke Powercube. De kabel van de Powercube is 1,5 meter lang. Deze stekkerdozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke kleur is jouw favoriet?

Een gebrek aan stopcontacten is verleden tijd

Ben je de weinige stopcontacten in jouw woning meer dan zat? Dan is een Allocacoc Powercube misschien wel wat voor jou. Neem eens een kijkje in het assortiment van Allocacoc en bestel het items van jouw keuze bij ons op de website. Bij bestellingen van meer dan 20.- is de bezorging geheel gratis. Wanneer je je bestelling voor 23:59 uur plaatst, heb je je gloednieuwe aankoop de volgende dag al in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.