Merken

Allibert sALE: Tuin & klussen

Allibert ontwikkelt al meer dan 40 jaar kunststof tuinmeubelen van hoge kwaliteit. Dus lekker in de tuin zitten kun je zowel letterlijk als figuurlijk opvatten met de tuinmeubelen van Allibert. Lekker ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Allibert tuinkasten

Kom je altijd ruimte tekort in je tuin voor het opbergen van diverse spullen en accessoires? Wil je olielampjes droog kunnen opbergen zodra er een onweersbui op komst is, of wil je niet struikelen over los slingerend tuingereedschap? Dan is de aanschaf van een speciale tuinkast een slimme keuze. Allibert tuinkasten zijn ideale kasten met multifunctionele eigenschappen. Ze beschikken over veel opbergruimte en zorgen er bovendien voor dat je tuin of balkon er netjes opgeruimd uitziet. Dat stelt jou in staat om optimaal te genieten van het buitenleven rondom je huis.

Ons aanbod Allibert tuinkasten

Wehkamp heeft een veelzijdig aanbod tuinkasten van Allibert. Bovendien breidt het merk zijn collectie regelmatig uit. Het loont ook om onze sale in de gaten te houden. Je hebt de keuze uit zowel grote als kleine Allibert tuinkasten. De kasten zijn gemaakt van kunststof, en beschikken over diverse opbergplanken. Bovendien zijn de tuinkasten verkrijgbaar in een neutrale kleur, zodat ze niet direct de aandacht trekken. Voor ieder budget is er een passende Allibert tuinkast te vinden.

Zorgeloos genieten

Naast Allibert tuinkasten kan je bij wehkamp ook terecht voor een veelzijdig assortiment Allibert tuinmeubelen. Ideaal als je tuin of terras aan vernieuwing toe is en je graag zorgeloos geniet van het buitenleven.

Een aankoop boven de 20.- bezorgt wehkamp gratis thuis. Bovendien pakken we grote artikelen voor je uit en zetten we deze netjes op hun plek.