Merken

Alecto bewaarbakjes

Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Alecto heeft vele baby care producten. Voor je kindje wi ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Alecto beveiliging

Je gezin is je dierbaar en je wil dan ook alles in het werk stellen om iedereen te beschermen. Het risico op brand en inbraak verlagen is dan ook een must. Met Alecto beveiliging zorg je ervoor dat je op tijd wordt gealarmeerd bij bijvoorbeeld rookontwikkeling en inbrekers.

Een veilig en vertrouwd gevoel

Alecto is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van beveiliging. Met Alecto beveiliging dek je je in tegen de meeste risico's. Je kan met de deurbel met camera bijvoorbeeld eerst even kijken wie er aanbelt voordat je de deur opendoet, maar ook de sluipmoordenaar koolmonoxide ben je voor door een koolmonoxidemelder van Alecto beveiliging te kopen. Combineer het een en ander met een outdoor beveiligingscamera om mogelijke inbrekers op de gevoelige plaat vast te leggen en je kan met een veilig gevoel gaan slapen.

Alecto beveiliging kopen bij wehkamp

Bij wehkamp vind je alles wat je zoekt op het gebied van