Jurken & rokken

Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Alecto heeft vele baby care producten. Voor je kindje wil je natuurlijk het beste. De producten van Alecto worden uitgebreid getest op kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De Alecto babyfoons worden regelmatig verkozen tot best getest of krijgen uitstekende beoordelingen. Ook op het gebied van beveiliging en communicatie elektronica heeft Alecto een ruim aanbod.

Alecto

Je kindje slaapt voor het eerst op de nieuwe kamer in een groot bed. De babykamer is doorgeschoven naar de pasgeboren baby. Je kindje is trots op zijn nieuwe kamer en tegelijkertijd is het allemaal nog wat spannend. Met Alecto wordt de kamer wat gezelliger, en lichter in de donkerste uren van de nacht. Met een slaapwekker help je je kindje met het ontwikkelen van een slaapritme.

Domotica

Met Alecto wordt je leven weer een klein stukje aangenamer en veiliger. Wil je je gezin beschermen tegen inbrekers? Kies voor een outdoor camera om de boel rondom de oprit in de gaten te houden. Andere populaire items van Alecto zijn de weerstations, de portofoon en babyfoons.

Babyfoons

De Alecto babyfoons worden geroemd om hun kwaliteit en betaalbaarheid. Ook het design mag er wezen! Kies voor een eco babyfoon met of zonder camera. De DECT-babyfoons zijn overal in en om het huis uitstekend te horen. Zo kan je met een gerust hart beneden op de bank een film kijken, terwijl je kindje boven slaapt.

Voor jong en oud

De functionele elektronische apparaten van Alecto worden omarmd door jong en oud. Of je je nu veiliger wil voelen in huis, omdat je in een achterafgelegen wijk woont, of omdat je kindje bang is in het donker: Alecto heeft de oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een deurbel met camera voor extra veiligheid. In onze collectie Alecto kinderkamer vind je diverse leuke nachtlampjes voor licht in de duisternis.

Alecto bestellen bij wehkamp

We verzenden elke bestelling gratis bij besteding van minstens 20.-. Bovendien leveren we snel: bestel je vandaag voor 23:59 uur je nieuwe Alecto elektronica, dan ontvang je het pakket de volgende werkdag al.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.