Merken

Alecto

Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Alecto heeft vele baby care producten. Voor je kindje wi ...

97 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Alecto

Je kindje slaapt voor het eerst op de nieuwe kamer in een groot bed. De babykamer is doorgeschoven naar de pasgeboren baby. Je kindje is trots op zijn nieuwe kamer en tegelijkertijd is het allemaal nog wat spannend. Met Alecto wordt de kamer wat gezelliger, en lichter in de donkerste uren van de nacht. Met een slaapwekker help je je kindje met het ontwikkelen van een slaapritme.

Domotica

Met Alecto wordt je leven weer een klein stukje aangenamer en veiliger. Wil je je gezin beschermen tegen inbrekers? Kies voor een outdoor camera om de boel rondom de oprit in de gaten te houden. Andere populaire items van Alecto zijn de weerstations, de portofoon en babyfoons.

Babyfoons

De Alecto babyfoons worden geroemd om hun kwaliteit en betaalbaarheid. Ook het design mag er wezen! Kies voor een eco babyfoon met of zonder camera. De DECT-babyfoons zijn overal in en om het huis uitstekend te horen. Zo kan je met een gerust hart beneden op de bank een film kijken, terwijl je kindje boven slaapt.

Voor jong en oud

De functionele elektronische apparaten van Alecto worden omarmd door jong en oud. Of je je nu veiliger wil voelen in huis, omdat je in een achterafgelegen wijk woont, of omdat je kindje bang is in het donker: Alecto heeft de oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een deurbel met camera voor extra veiligheid. In onze collectie