Merken

Alcatel

Alcatel is een van oorsprong Frans telefoon- en tabletmerk. Het merk staat bekend om zijn scherpe prijzen voor zowel instaptelefoons als voor luxe smartphones met de nieuwste functies. Onze collectie ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Alcatel

Met de smartphone die je nu gebruikt, kan je ongetwijfeld stukken meer dan met je allereerste mobiele telefoon. Dit zie je veelal ook terug in de hogere prijs. Bij Alcatel vind je daarentegen ook moderne smartphones met een scherpe prijs. De telefoons bieden alle mogelijkheden die je van een smartphone van deze tijd mag verwachten, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt. Voor de echte koopjesjagers zijn er ook eenvoudigere telefoons met een nog lagere prijs.

Volop keuze uit voordelige smartphones

Alcatel maakt verschillende series smartphones. De Idol-serie is het paradepaardje van het merk. Qua design, snelheid en moderne functies troeven de Idol-telefoons de andere modellen af. De telefoons uit de A-serie kunnen eveneens wedijveren met de nieuwste smartphones. De U-serie biedt dan weer ideale instapmodellen voor iedereen die een voordelige telefoon zoekt waarmee je probleemloos surft en de bekendste Android-apps gebruikt. Zoek je een uiterst gunstig geprijsde telefoon met aanraakscherm, dan kijk je in de Pixi-serie.

Tal van gunstige tablets voor onderweg

Het aanbod van Alcatel is tegenwoordig niet beperkt tot telefoons. Zo zijn er bijvoorbeeld ook verschillende Alcatel Android tablets. Net als de smartphones vallen ook deze apparaten op door de gunstige prijs. Het relatief grote scherm maakt de tablets ideaal om er op je gemak onderweg een boek mee te lezen of een film te bekijken. Weet je al hoeveel je wil uitgeven aan je nieuwe elektronische hulpje? Stel dan in onze handige prijsfilter je telefoon- of tabletbudget in.