Merken

AKRacing game-accessoires

Akracing is gespecialiseerd in gamestoelen. Dit zijn niet zomaar bureaustoelen, maar stoelen die je lichaam alle denkbare steun bieden. Hiertoe hebben de van bijzonder comfortabele materialen gemaakte ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Akracing

Als fanatieke gamer breng je de nodige uurtjes op je stoel door. Het is belangrijk dat je stoel fijn zit, zodat je geen rug- of nekklachten ontwikkelt tijdens de lange gamesessies. Daarom heb je een ergonomische gamestoel nodig. Akracing maakt ze in verschillende modellen. De gamestoelen helpen je om een juiste houding aan te nemen. Hier profiteren niet alleen je nek en rug van, maar ook je polsen en schouders. Zo speel je urenlang je favoriete games zonder vervelende pijntjes.

Gamestoelen in veel modellen

Bij Akracing vind je gamestoelen in verschillende prijsklassen. De luxe stoelen zijn aan de voorkant volledig bekleed met echt leer. Deze stoelen zitten niet alleen prettig, maar zien er ook nog eens bijzonder stijlvol uit. De minder prijzige gamestoelen zijn daarentegen bekleed met een speciaal hardschuim dat uiterst aangenaam aanvoelt. Stel voor optimaal comfort ook de hoogte van de stoel en de armleuningen af op jouw ideale zithouding. Ook de rughoek is verstelbaar.

Prettige stoelen voor op kantoor

De ergonomische stoelen van Akracing zijn niet alleen ideaal voor gamers, maar voor iedereen die veel uren zittend doorbrengt. Zo vind je in het aanbod ook stoelen met een ingetogen design die op kantoor niet misstaan. Welke van onze Akracing stoelen je ook bestelt, wij bezorgen de comfortabele pronkstukken altijd gratis bij jou thuis. Is je rug zo snel mogelijk aan wat extra steun toe? Bestel dan vandaag nog en je zit morgen al op de gamestoel van je dromen.