Merken

Air Hogs

Air Hogs heeft op afstand bestuurbare luchtvoertuigen, landvoertuigen en helikopters. Deze drones hebben een uniek ontwerp, leveren uitstekende prestaties en zijn heel wendbaar. De modellen zijn gesch ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Air Hogs

Je kinderen zijn buiten uren zoet met een op afstand bestuurbare auto. Zelf heb je ook altijd een voorliefde gehad voor technisch speelgoed. In een vakantie doe je je ondernemende zoon of dochter dus vast een plezier met een speelgoed-drone die de leukste stunts uitvoert. Air Hogs heeft duurzame constructies met de nieuwste snufjes, die geschikt zijn voor buiten én binnen.

Racen en vliegen

Onze Air Hogs drones zijn meestal geschikt voor kinderen vanaf acht of tien jaar, maar zijn ook leuk voor volwassenen die houden van racen en vliegen. Wij hebben diverse typen, zoals kleine drones die als een hovercraft op hoge snelheid over de grond schuiven. Ook zijn er supersnelle racedrones die gemaakt zijn met materiaal uit de ruimtevaarttechniek en die twee snelheidsstanden hebben. Met een transformerende drone wissel je af tussen rijden en vliegen.

Quadcopters

Wij hebben Air Hogs quadcopters voor je in verschillende prijsklassen. Quadcopters hebben vier propellers en zijn bestuurbaar met een controller of via een app. Deze drones gebruik je in een grote tuin of in een park en ze zijn soms voorzien van een ingebouwde camera. Met de bijgeleverde headset is het mogelijk om mee te kijken door de ogen van de drone en je omgeving vanuit de lucht te bekijken.

Zoek je op afstand bestuurbaar speelgoed met een hoge kwaliteit? Bestel dan een drone van Air Hogs bij wehkamp en beleef steeds weer nieuwe spannende avonturen.