Merken

AeroSleep

Dankzij AeroSleep slaapt jouw kleintje voortaan als een roos. De matrassen en het beddengoed zijn dankzij de speciale 3D structuur extra luchtdoorlatend. Dit zorgt voor extra ventilatie, waardoor je b ...

29 resultatensorteren op
nieuwste collectie

AeroSleep

Voor jouw kindje wil je graag het beste van het beste. Je zoekt daarom altijd naar artikelen die de veiligheid en het comfort van je kleintje vergroten. Dit voorkomt onnodig ongemak en huilbuien die jij moet zien te ontcijferen en geeft jou dat broodnodige momentje van rust. AeroSleep zorgt ervoor dat de oh zo belangrijke slaapjes van je kind extra prettig en veilig worden. Met de matrassen en het bijpassende beddengoed voorkom je oververhitting. Dankzij het luchtige bovenlaagje kan je kindje altijd goed ademen, ook als het een buikslapertje is.

Luchtige matrassen en beddengoed voor baby's

In het assortiment van AeroSleep vind je onder andere luchtige matrassen in verschillende soorten en maten. Deze zijn geschikt voor verschillende soorten wiegjes en ledikanten. Allemaal zijn ze voorzien van de 3D honingraatstructuur die voor ventilatie en vochtabsorptie zorgt. Met het bijpassende AeroSleep beddengoed vergroot je dit effect. Je kan kiezen uit verschillende formaten en diverse zachte tinten.

Unieke technologie voor veilig en prettig slapen

Een baby brengt veel tijd in zijn bedje door. Genoeg slaap is dan ook heel belangrijk voor het welzijn van je kindje. Met de AeroSleep matrassen en het bijpassende beddengoed leg je hiervoor een goede basis. Dit ademt uitstekend en is vochtafdrijvend. Bovendien biedt het goede ondersteuning voor het kwetsbare lichaam van je kleintje. Het beddengoed is antiallergisch en makkelijk te wassen.

Geen tijd voor de babywinkel? Voor 23:59 uur AeroSleep bestellen bij wehkamp is morgen de babykamer verder inrichten.