Merken

AEG wasmachines

Zoek je een wasmachine die een perfect wasresultaat geeft en die lang meegaat? AEG wasmachines en wasdroogcombinaties leveren altijd uitstekende prestaties, dankzij de slimme functies en de efficiënte ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

AEG wasmachines

Je huishouden kost veel tijd. Zo hebben je gezinsleden elke dag opnieuw weer schone kleding en sportkleding nodig. Veel wasmachines van nu zijn gelukkig in staat om de was veel efficiënter doen dan vroeger en een resultaat te bereiken dat je verwachtingen overtreft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden voor het opfrissen of ontkreuken van je kleding. Het Duitse merk AEG is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Met AEG wasmachines kan je dan ook veel tijd, energie en water besparen.

Wasmachines voor elke gezinssituatie

AEG biedt bovenladers, voorladers en wasdroogcombinaties. Elke wasmachine heeft zijn eigen functies. Heel handig is een beladingsherkenningsfunctie, die de minimale tijd kiest die nodig is voor je was en zo onnodige slijtage aan je kleding voorkomt. Er zijn ook AEG wasmachines met een stoomfunctie, waarmee je gedragen kleding eenvoudig opfrist. Of kies een model dat de werking van je wasmiddel optimaliseert.

Energiezuinige drogers

AEG streeft ernaar om apparaten te maken waarmee je je ecologische voetafdruk verkleint. Ook met onze AEG wasdrogers bespaar je energie. De drogers hebben bovendien speciale programma’s waarmee je zelfs fijne stoffen als wol of zijde voorzichtig kan drogen. Zo wordt je favoriete kleding goed beschermd. Wil je graag rust in huis, kies dan een droger die bijna geruisloos is.

AEG wasmachines bestellen bij wehkamp levert veel gemak op. Wij plaatsen je wasmachine namelijk gratis op de goede plek. Desgewenst nemen we je oude apparaat gratis mee.