Merken

AEG mixers

AEG combineert ruime ervaring en vakmanschap met een neus voor de laatste modetrends. Dit levert tal van huishoudelijke apparaten op die probleemloos jarenlang functioneren en modern ogen. Bovendien b ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

AEG broodroosters

Met een broodrooster, ook wel toaster genoemd, kun je zowel oud als nieuw brood weer lekker knapperig roosteren. Zo ook met de broodroosters van AEG. De broodroosters van AEG zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een uniek design. Gecombineerd met nieuwe technologieën en handige systemen, zodat jij elke ochtend kunt genieten van een heerlijk knapperige boterham of (pita)broodje.

Opwarm en ontdooi functie

De meeste AEG broodroosters beschikken over een opwarm en ontdooi functie. Dankzij deze functie kun je gemakkelijk en snel het brood opwarmen of juist ontdooien zonder het te roosteren. Erg handig als je zin hebt in een boterham maar deze uit de vriezer moet komen.

Geïntegreerde broodjesopwarmer

Een aantal AEG broodroosters heeft daarnaast ook een geïntegreerde broodjesopwarmer. Daarmee kun je croissantjes en broodjes op het rooster bovenop de broodrooster opwarmen.

Gebruiksgemak

Omdat AEG het belangrijk vindt dat haar producten beschikken over optimaal gebruiksgemak zijn ook de broodroosters gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Zo hebben een aantal broodroosters een verwijderbare kruimellade waardoor je nooit meer je broodrooster op de kop hoeft te houden om de kruimels eruit te schudden. Verwijder de kruimellade en maak deze schoon. Zo blijft je broodrooster langer schoon en behoudt het haar oorspronkelijke staat.

Bestellen

Morgen al genieten van een lekkere knapperige boterham? Als je vandaag voor 23:59 jouw favoriete AEG broodrooster bestelt, dan heb je deze waarschijnlijk morgen al in huis! En koop je er een die duurder is dan 20.- dan betaal je geen verzendkosten.