Merken

adidas sportbadpakken

Met de adidas sportbadpakken glijd je met gemak door het water. Met sportkleding van adidas kunnen professionals, beginners en alles wat daartussen zit, met een perfecte uitrusting aan de slag. Bekijk ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

adidas sportbadpakken

Of je nu een professional bent of een amateurzwemmer: een goed badpak is noodzakelijk om lekker baantjes te kunnen zwemmen en een zwembril kan je ook niet missen. In onze collectie adidas sportbadpakken vind je beide. adidas staat je bij tijdens je sportieve uitdagingen. Op naar een gezond lijf!

Duik in het diepe

Met de adidas sportbadpakken ben je klaar voor een duik in het diepe. De badpakken hebben een hoge hals, een lage rug en een racerback. Kies voor het slijtvaste infinitex materiaal, indien je graag lang met je badpak wil doen. Je kan kiezen uit verschillende kleurstellingen, waarbij zwart meestal de basis vormt. Natuurlijk prijken het logo van adidas of de drie witte strepen op je nieuwe badpak.

Sportieve levensstijl met adidas

De adidas sportbadpakken zijn te koop in de maten 36 tot en met 48. Koop er ook direct een zwembril bij. Deze brilletjes zijn voorzien van een anti-foglaag en door de siliconen rand aan de binnenzijde blijft de bril prima op zijn plaats. adidas heeft een breed assortiment aan sportartikelen om een gezonde levensstijl te bevorderen. Bekijk bijvoorbeeld de collectie adidas fitnesskleding en -schoenen voor trendy dames- en herenkleding.

adidas sportbadpakken bestellen bij wehkamp

Als je vandaag nog voor 23:59 uur je nieuwe sportbadpak bestelt, kan je de volgende werkdag al beginnen met baantjes trekken. Past het badpak niet, dan stuur je het gratis en eenvoudig retour.