Merken

adidas yoga

Adidas Yoga is een fijne collectie bestaande uit high-tech yogamatten. Om de oefeningen goed uit te kunnen voeren heb je namelijk een matje nodig dat ervoor zorgt dat je krachtige poses aan kan nemen, ...

30 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas Yoga

Je bent er helemaal klaar voor. De spieren zijn lekker opgewarmd en je neemt je eerste pose van de zonnegroet aan. Je balans is goed, maar als je de oefening doorloopt merk je dat je voeten langzaam grip verliezen. Daardoor kan je de oefening niet perfect uitvoeren. Heb je dan wel aan een yogamat gedacht? Deze matten van Adidas Yoga zorgen ervoor dat jij niet wegglijdt en optimaal van je sport kan genieten.

Vrolijke kleuren

Yoga doe je niet alleen om je lichaam te versterken, maar ook om tot jezelf te komen. Om totale ontspanning te bereiken gebruik je de matten van Adidas Yoga. Deze zijn aan beide zijden voorzien van een antisliplaag, zodat het niet uitmaakt hoe je de mat neerlegt. De matten zijn effen van kleur of tweekleurig. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van zwart en een echte Adidas kleur, zoals mintgroen.

Yoga met Adidas

Adidas Yoga is natuurlijk meer dan alleen yogamatten. Het merk heeft ook zeer comfortabele yogakleding. Deze vind je onder meer bij de Adidas damessportbovenkleding. Deze tops hebben dezelfde kleuren als de matten en passen perfect bij de yogabroeken van Adidas. Zo kan je helemaal in stijl je favoriete sport beoefenen.

Vandaag bestellen, morgen ontspannen

Bestel vandaag nog je nieuwe attributen of kleding van Adidas Yoga, en geniet morgen al van pure yoga-ontspanning. Bij bestellingen vanaf 20.- is de verzending gratis.