Merken

adidas voetbal

Koning voetbal staat bovenaan als het gaat om populaire sporten. In het spel, of je nu zaalvoetbalt of in de open lucht speelt, is een goede uitrusting vaak het verschil tussen winst en verlies. Adida ...

573 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas voetbal

Voetbal is er in tal van soorten en vormen. Er is zaalvoetbal, voetbal op gras, voetbal op het pleintje bij jou in de buurt en ga zo maar door. Het enige wat je nodig hebt om dit spel te kunnen spelen is dan ook een bal, de juiste kleding en een goede dosis fantasie. Voor dat laatste moet je zelf zorgen, maar bij de rest kan adidas voetbal je zeker helpen. Met goede schoenen die je beschermen tegen blessures en een truitje van jouw favoriete elftal kan het niet meer mislopen!

Welk type voetballer ben jij?

Adidas is een wereldmerk, en het assortiment adidas voetbal is dan ook ontzettend breed. Van zaalvoetbalschoenen tot kleurrijke schoenen voor op het veld. Van een trainingsshort tot truitjes van bekende voetbalteams. Als officiële sponsor van heel wat topploegen ben je bij adidas aan het goede adres om je uit te dossen in een shirt van populaire clubs uit binnen- en buitenland!

De nodige accessoires

Naast het tenue dat je op het veld draagt vind je bij adidas voetbal ook alle benodigde accessoires. Een leuke sporttas om alles in op te bergen, een trainingsjas om de kou tegen te gaan en nog veel meer. Buiten het voetbal in conditie blijven? Adidas biedt tevens een ruime collectie sportkleding aan zoals adidas hardlopen.

Artikelen uit het assortiment adidas voetbal bestellen bij wehkamp is goedkoop en gaat razendsnel. Vandaag besteld is morgen binnen, en vanaf 20.- leveren we gratis!