Merken

adidas meisjesschoenen

Meisjesschoenen bestel je gemakkelijk samen met je dochter online bij wehkamp. De collectie adidas meisjesschoenen bestaat uit sportieve sneakers en andere sportschoenen. De modellen zijn hip en comfo ...

231 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas meisjesschoenen

Kinderen die nieuwe schoenen nodig hebben, kiezen negen van de tien keer voor sneakers. Dit is natuurlijk terecht, want sneakers zitten fijn en knellen de voet niet af. Met adidas meisjesschoenen koop je sneakers van een goede kwaliteit, die bovendien betaalbaar zijn. Niet onbelangrijk, want zolang de meisjes nog in de groei zijn moet je regelmatig een nieuw paar kopen. Adidas meisjesschoenen ondersteunen de voeten van kinderen in de groei.

Hip en praktisch

Speciaal voor grote en kleine meiden is er superleuke adidas meisjeskleding die prima combineert met adidas meisjesschoenen. De adidas Original shirts zijn van stevig en makkelijk te wassen katoen gemaakt. Ideaal om tijdens het sporten te dragen, maar ook heel geschikt voor bij de dagelijkse kleren. Een adidas sweater met capuchon (hoodie) in plaats van een vest of een jas is hip en praktisch in de tussenseizoenen, maar ook te dragen als reguliere trui.

Adidas meisjesschoenen voor sport en spel

Adidas heeft een aantal speciale sportschoenen gemaakt voor meisjes en jongens. Deze schoenen zijn ontworpen om zoveel mogelijk steun te geven bij bijvoorbeeld hardlopen, tennis of voetbal. Wanneer het gaat om een sport die in een zaaltje beoefend wordt, let dan op de kleur van de zool. Schoenen met een witte zool zijn vaak verplicht, omdat zwarte zolen strepen achterlaten op de vloer van de sportschool. Overleg dit met de trainer. Adidas meisjesschoenen bestellen bij wehkamp is overigens zonder risico: retourneren is altijd gratis!