Merken

adidas kinderschoenen

Al jarenlang specialiseert adidas zich in sportschoenen en -kleding. Op het voetbalveld zie je aan menig kindervoetje de drie witte strepen van het merk. Adidas kinderschoenen draag je niet alleen tij ...

315 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas kinderschoenen

De ene week wil je kindje bij blokfluitles zoals zijn zus, de andere week toch liever zoals zijn vriendjes bij de scouting. Dat betekent niet alleen dat je het druk krijgt als taxichauffeur. Het betekent ook dat je weer op zoek zal moeten naar bijpassende kleding en schoeisel. Met adidas kinderschoenen zit je altijd goed. Deze casual stappers dragen ze op alle dagen van de week en naar elke gelegenheid.

Uitgebreide collectie

Er zijn zoveel verschillende adidas kinderschoenen, dat je waarschijnlijk niet kunt kiezen. Zoveel kleine mensen, zoveel wensen. Kies voor sportschoenen met extra profiel om lekker mee te rennen. Of voor hoge leren sneakers die lekker warm zijn voor in de winter op de fiets. Het assortiment bestaat uit sneakers en sportschoenen in verschillende kleuren.

Van dreumes tot tiener

In onze collectie adidas kinderschoenen vind je de maten 17 tot en met 40. Dat betekent dat je adidas kan kiezen als de allereerste schoentjes voor je dreumes. Met de eenvoudige navigatie kies je eerst de juiste maat, zodat je in één oogopslag kan zien welke schoenen er in de gewenste maat op voorraad zijn.

Adidas kinderschoenen bestellen bij wehkamp

Je hoeft je kinderen niet mee op pad te nemen, want adidas kinderschoenen bestel je gewoon vanuit huis. Onze adequate en snelle bezorgservice levert ze netjes thuis af. Dat scheelt tijd en frustratie. Bekijk onze collectie adidas kinderaccessoires en maak je bestelling compleet.