Merken

adidas

adidas ontwerpt als sportmerk niet alleen sportkleding, maar ook strandkleding voor dames. adidas staat natuurlijk bekend om kleding van topkwaliteit met een sportieve uitstraling. Dit gaat ook op voo ...

2639 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas zwemaccessoires

Jij bent dol op zwemmen en brengt heel wat uurtjes onder water door. Naderhand heb je wel eens rode en prikkende ogen. Daarom vind je het hoog tijd om een goede zwembril aan te schaffen. Deze moet goed aansluiten bij je gezicht en je ogen voldoende beschermen. Adidas zwemaccessoires zijn daarvoor heel geschikt. Ze hebben een hoog draagcomfort en een slimme vormgeving. Daardoor blijven Adidas zwemaccessoires goed zitten. Bovendien bieden ze je goed zicht.

Zwembrillen voor dames, heren en kinderen

Als je lang of vaak zwemt, is een goede zwembril een must. Deze is pas prettig als hij echt goed past. Gelukkig biedt de collectie Adidas zwemaccessoires je volop keuze. Er zijn uniseks zwembrillen voor dames en heren in verschillende kleuren, zoals zwart en blauw. Sommige hiervan zijn voorzien van anti-fog technologie en UV-bescherming. Dat geldt ook voor de kleine en kleurrijke zwembrillen voor kinderen.

Vernieuwende sportartikelen en betrouwbare kwaliteit

Het Duitse sportmerk Adidas bestaat al sinds 1949. Het heeft naam gemaakt met kwalitatief hoogwaardige sportartikelen waar je op kan bouwen. Maar het is ook altijd met zijn tijd meegegaan en vindt steeds weer nieuwe ontwerpen uit. Zo zijn de nieuwste Adidas zwemaccessoires voorzien van anti-fog technologie, waardoor de glazen niet beslaan. Er zijn zelfs zwembrillen met UV-bescherming. Ideaal voor buitenzwemmers. Bekijk ook eens de Adidas sportbadpakken bij wehkamp.

Ga je liever zwemmen dan winkelen? Voor 23:59 uur Adidas zwemaccessoires bestellen bij wehkamp is morgen helder zicht tijdens het baantjes trekken.