Merken

adidas

Adidas is een Duits sportmerk dat actief is sinds 1949. Het wereldberoemde Adidas-logo staat voor kwalitatieve en sportieve schoenen en (sport)kleding. Dit zie je bijvoorbeeld in de collectie Adidas f ...

2680 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas

Het maakt niet uit voor welke sport je traint; goede kleding en schoenen zijn altijd ontzettend belangrijk. Zowel bij een tenniswedstrijd, voetbaltraining of uurtje fitness in de sportschool, wil je optimale prestaties leveren. Adidas springt hier slim op in met een breed aanbod van artikelen. Daarmee wordt elke training of wedstrijd een feestje en haal je het uiterste uit jezelf. De kleding en schoenen zijn interessant voor jezelf, maar ook voor je partner en kinderen.

Aanbod Adidas bij wehkamp

Wat je ook aan sportieve artikelen nodig hebt, je vindt het allemaal op de site. Maak de keuze uit hardloopjacks, joggingbroeken, sneakers en nog veel meer sportieve kleding. Polyester is materiaal dat je veel tegenkomt in de Adidas-collectie. Je koopt het onder meer in de kleuren zwart, wit, blauw, groen en grijs.

Diverse maten

Schoenen zijn er in de maten 17 tot en met 49. Kleding voor mannen en vrouwen koop je in de maten XS tot en met 2XL. Er is zelfs sportieve kleding voor de allerkleinsten. Dit begint bij maat 62 en loopt door tot en met 176. Bekijk hiervoor het aanbod Adidas kindersportkleding.

Bestel Adidas artikelen gemakkelijk en snel via onze handige zoekfilter. Artikelen stuur je zonder gedoe retour, dus je kan gemakkelijk thuis passen. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.