Merken

adidas performance

Het Duitse bedrijf Adidas geniet populariteit onder sporters en liefhebbers van een casual stijl. Het is dan ook niet vreemd dat je jong en oud tegenkomt met een paar Adidas performance sneakers. Snea ...

1747 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas Performance voetbaltrainingspakken

Voetbal is een van de meest populaire sporten in Nederland. Zo wordt er door volwassenen en kinderen menig balletje getrapt op de zaterdag of zondag. Voetbal is ook een buitensport. Zelfs op koude dagen wordt er gewoon getraind. Daarom draag je een van de Adidas Performance voetbaltrainingspakken. Deze trainingspakken draag je gemakkelijk over je voetbaltenue, zonder dat het in de weg zit. Gaat de wedstrijd beginnen en sta je in het veld, dan zorgt de wijdere pijp ervoor dat je met gemak de trainingsbroek kan uittrekken. Wel zo fijn als je snel het veld in wilt.

Vrolijke kleuren & degelijk zwart

De basis van de Adidas Performance voetbaltrainingspakken is zwart of donkerblauw. Ook grijs vormt een basiskleur bij Adidas. Hierdoor komt het witte adidas-logo nog mooier uit. De basiskleuren worden vervolgens aangevuld met opvallende kleuren, zoals rood, felblauw en oranje. Deze felle kleuren passen erg goed bij de kleuren van de Adidas Performance voetbalschoenen en zijn dus perfect met deze schoenen te combineren.

Bijzondere edities

Fans van Real Madrid, AC Milan en Bayern München kunnen met de Adidas Performance voetbaltrainingspakken deze voorkeur laten zien. Kies voor een speciale editie van de voetbaltrainingspakken en train in hetzelfde pak als bijvoorbeeld Arjen Robben. De trainingspakken voor heren zijn verkrijgbaar in maten 44 tot en met 54 en XS tot en met 2XL. De kindermaten 68 tot en met 176 zijn ook beschikbaar.

De sportieve Adidas Performance voetbaltrainingspakken voor heren en kinderen bestel je bij ons. Bestel ze voor 23:59 uur en je ontvangt de trainingspakken de volgende dag in huis.