Merken

adidas originals heren schoenen

Adidas Originals herenschoenen zijn een combinatie van iconische, historische sportartikelen met een eigentijdse, hippe look. De herenschoenen zijn er voor de sportieve, moderne man. Met deze sneakers ...

95 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas Originals herenschoenen

In je vrije tijd loop je er het liefst modern en comfortabel bij. Je creëert een stijl waar andere mannen soms jaloers op zijn. De Adidas Originals herenschoenen passen helemaal bij jouw stijl. Ze passen onder elke jeans, van licht tot donker. Ben je meer een man die van chino's houdt? Ook die matchen uitstekend met de Adidas Originals herenschoenen. Je kan er uren op lopen, zonder dat je je voeten voelt. Hip en comfortabel heb je nog nooit zo goed kunnen combineren.

Veel kleurencombinaties

Als je de collectie Adidas Originals herenschoenen bekijkt, zal je het gebruik van allerlei kleuren opvallen. Veel sneakers zijn voorzien van opvallende kleurencombinaties. Bijvoorbeeld blauw met geel, of blauw met rood en wit. Deze schoenen zijn voor de man die gezien durft te worden. Hou je van wat minder extravagante schoenen? Ook dan biedt deze collectie genoeg keuze. Er zijn volledig witte schoenen en schoenen met de klassieke Adidas kleuren: zwart met witte strepen. Welke smaak je ook hebt, als je liefhebber bent van sneakers, dan ben je liefhebber van de Adidas Originals schoenen.

Schoenen voor het hele jaar

Veel sneakers uit deze collectie hebben een wat dikkere zool en dikkere stof. Dit maakt dat de schoenen ook prima te dragen zijn op wat koudere dagen. We verkopen ook lichte schoenen met een dunnere stof. Die zijn perfect voor warme, zomerse dagen. Spreekt Adidas Originals je aan? Bekijk dan eens de collectie Adidas Originals sportkleding voor heren.