Merken

Adia

De kleding van Adia is speciaal ontworpen voor modebewuste vrouwen met een maatje meer. Of je nu de Adia damesjurken, rokken of jeans draagt: je beweegt er altijd vrijuit in. Daarnaast vind je in het ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adia damesjurken

Je hebt rondingen en een grote kledingmaat? Dan is het soms lastig om de perfecte jurkjes te shoppen. De één is veel te getailleerd, de ander teveel een vormloze zak. Daarom kies je voor de chique Adia damesjurken; deze accentueren je rondingen en verhullen waar nodig.

Collectie voor grotere maten

De Adia damesjurken zijn verkrijgbaar vanaf maat 42/XL tot en met 56/6XL. Dat is wel zo fijn, want zo kan je met meer rondingen ook gewoon een mooi jurkje aan. De fijne stoffen van de Adia damesjurken verhullen je minpunten, maar accentueren je pluspunten optimaal. En dat voelt goed. De collectie Adia damesjurken bevat lange en korte jurken voor alle gelegenheden. Dus ook voor zondagmiddag op de bank met je lief en voor een avondje stappen met de meiden. De mooie kleuren en patronen van de stoffen maken deze jurken een lust voor het oog.

Chique jurkjes voor iedere gelegenheid

De vrolijke, zwierige en chique Adia damesjurken zijn door middel van accessoires en