Merken

Activision xbox One

Activision ontwikkelt al vanaf 1979 tal van computerspellen. Het Amerikaanse merk is vooral bekend om de Call of Duty-serie. Vanaf 2014 is ook de Destiny-reeks bijzonder populair. In onze collectie Ac ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Activision games

Speel je graag alleen games achter je computer of doe je dit graag met vrienden? Verwen jezelf dan door Activision games in te huis halen. Deze games leveren eindeloos veel speelplezier op. Hoe fijn is het om na een lange school- of werkdag te ontspannen met een computerspelletje? Games van Activision zijn verkrijgbaar in verschillende genres en daarmee voorziet het merk in de uiteenlopende behoeftes van een veelzijdige reeks gameliefhebbers.

Ons aanbod Activision games

Wehkamp heeft een verrassend aanbod games van Activision in het assortiment. Zo zijn er games voor de pc, maar ook voor de Wii U, Playstation en Xbox One. Het Amerikaanse bedrijf Activision is onder meer bekend van de Call of Duty-serie, de spellen van Tony Hawk en de Guitar Hero-spellen. In ons assortiment tref je ze allemaal aan. Bovendien wordt de collectie spellen regelmatig uitgebreid, dus hou ons aanbod in de gaten.

Voordelig games shoppen bij wehkamp

Op onze site profiteer je altijd van een veelzijdig aanbod aan games. Wil je voordelig Activision games shoppen? Bekijk dan ons aanbod SALE: speelgoed en games. Ongetwijfeld zit er iets voor je bij. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Navigeer eenvoudig op onze site en koop jouw favoriete Activision game. Vanaf 20.- wordt een aankoop gratis bij je thuisbezorgd.