Merken

Activision xbox One games

Activision ontwikkelt al vanaf 1979 tal van computerspellen. Het Amerikaanse merk is vooral bekend om de Call of Duty-serie. Vanaf 2014 is ook de Destiny-reeks bijzonder populair. In onze collectie Ac ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Activision

Voor een gamer is er niets zo heerlijk als opgaan in een spannend spel. First-person shooters zijn ideaal om in de huid van een actiefiguur te kruipen. Bij deze games zie je immers alles vanuit het perspectief van jouw held. Activision prikkelt je fantasie met zeer realistische games. Zo voelt het bij de eerste delen van Call of Duty alsof je werkelijk meevecht in de Tweede Wereldoorlog. In latere delen wandel je ook door futuristische fantasiewerelden.

Tal van schietspellen

In 2003 bracht Activision het eerste deel van Call of Duty op de markt. Inmiddels zijn we al vele delen en honderden miljoenen verkochte spellen verder. De fans krijgen maar geen genoeg van dit spel. Liefhebbers van schietspellen halen ook hun hart op bij de Destiny-serie. Het eerste deel van deze first-person shooter bestaat pas vanaf 2014, maar toch is het spel al wereldwijd zeer populair. Hou je meer van actiegames, dan is de Skylanders-serie van deze Amerikaanse gamefabrikant voor jou ideaal.

Voor elke console

Of je nu gamet op een pc of met een gameconsole: bij Activision vind je altijd geschikte games. Zo zijn er Activision PS4 games, maar ook spellen voor op de Xbox One. Heb je per ongeluk een spel voor een verkeerde gameconsole gekocht? Geen probleem. Stuur de game dan gewoon naar ons terug en bestel alsnog het spel dat bij jouw console past. Rond je de bestelling vandaag nog af, dan geniet je morgen al volop van je nieuwe computerspel.