Merken

AAI made with love vloerkleden

AAI made with love ontwerpt unieke vloerkleden en lifestyle producten. Ze gebruiken verantwoorde materialen en hebben unieke ontwerpen. Het merk staat voor liefkozing en dat zie je terug in alle AAI m ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

AAI made with love vloerkleden

AAI made with love vloerkleden zijn kleden met wereldse invloeden. Ze zijn gecreëerd van verantwoorde stoffen, waaronder gerecyclede materialen. Die toewijding en passie voor de producten zie je terug in alle AAI made with love woonaccessoires en vloerkleden. Vind jij het dus ook belangrijk om actief bij te dragen aan een beter milieu? Dan zit je bij AAI made with love helemaal goed.

Liefde voor je interieur

Wil je de liefde voor de natuur laten terugkomen in je inrichting? Dan is de keuze voor een AAI made with vloerkleed snel gemaakt. Ook de Aziatische invloeden en sfeer proef je in elk vloerkleed van het merk. Ze zijn daardoor een unieke verrijking voor je gehele interieur en goed af te stemmen op de andere woonaccessoires in huis. Daarmee maak je van je inrichting één geheel.

Diverse formaten en ontwerpen

AAI made with love vloerkleden zijn er in kleine, middelgrote en grote formaten. Onder andere 90x250, 200x300 en 140x200 cm zijn onderdeel van de collectie. De vloerkleden zijn daarom bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor onder bijzettafeltjes of een mooie salontafel. Er is bovendien een ruim aanbod van dessins waaruit je een keuze kunt maken, want het merk speelt met patronen veelal beige en bruinen tinten. Doe inspiratie op in ons veelzijdige assortiment en laat je verrassen door de AAI made with love vloerkleden.

Een AAI made with love vloerkleed bestellen bij wehkamp is bijzonder gemakkelijk. De levering is gratis en je mag hem de volgende werkdag al in huis verwachten.