Merken

AAI made with love

Het Nederlandse merk AAI made with love is een mix van Hollandse en Zuidoost Aziatische invloeden. De AAI made with love woonaccessoires worden gemaakt van natuurlijke, hergebruikte en vintage materia ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

AAI made with love sierkussens

Je bank en fauteuil kunnen wel wat fleur gebruiken. Al jaren heb je dezelfde kussentjes op de bank, die hun beste tijd wel hebben gehad. Daarbij passen de kleuren en het ontwerp van je kussens niet meer echt bij de woontrends van vandaag de dag. Je bent toe aan iets nieuws, iets wat je huiskamer weer een opfrisser geeft. Je komt de AAI made with love sierkussens tegen en je bent op slag verliefd.

Vier stijlen

De AAI made with love sierkussens bestaan uit vier collecties met elk een andere stijl. De kussens in de collectie Mekong Nights zijn herkenbaar aan hun donkerblauwe kleur, geïnspireerd op de nachten aan de Mekong. De Vintage Noon kussens zijn gemaakt van gerecyclede materialen en hebben een authentieke uitstraling. De kussens uit de collectie Indochine Mornings hebben zachte kleuren en passen in elk interieur. De Vietnam Days sierkussens zijn een prachtige combinatie van heldere kleuren met kalme tonen.

Uniek en van hoge kwaliteit

De AAI made with love sierkussens zijn misschien niet de goedkoopste kussens die je kan vinden. Maar je krijgt voor je geld wel unieke kussens van hoge kwaliteit terug. De kussens worden gemaakt van duurzame en eventueel gerecyclede materialen. Gun je bank niet alleen en nieuw mooi sierkussen, maar kies er ook nog passende AAI made with love plaids bij.