Merken

AAI made with love

Het Nederlandse merk AAI made with love is een mix van Hollandse en Zuidoost Aziatische invloeden. De AAI made with love woonaccessoires worden gemaakt van natuurlijke, hergebruikte en vintage materia ...

25 resultatensorteren op
nieuwste collectie

AAI made with love

Je woonkamer kan wel wat frisse nieuwe accessoires gebruiken. Je vindt het onnodig om je meubels te vervangen, die kunnen nog prima een ronde mee. Maar een beetje meer stijl mag wel toegevoegd worden aan je ruimte. Je kan ervoor kiezen om naar de grote woongigant in je stad te gaan, maar de kans dat iemand in je omgeving precies dezelfde kussens op de bank heeft is dan erg groot. Je wil iets unieks, accessoires met een natuurlijke uitstraling. De AAI made with love collectie is dé collectie die je zoekt.

Haal een beetje Azië in huis

Met de AAI made with collectie haal je een stukje Azië in huis. De Indochine Mornings accessoires bevatten invloeden uit Laos, Cambodja en Vietnam. De Mekong Nights collectie is geïnspireerd door de donkerblauwe nachten aan de Mekong. De Vietnam Days accessoires zijn gebaseerd op de prachtige kleuren in Azië. En met de Vintage Noon haal je authentieke vintage woonartikelen in je huis.

Jarenlang plezier

De woonaccessoires van AAI made with love geven je jarenlang plezier. De artikelen zijn met veel zorg en liefde gemaakt en zijn dus van hoge kwaliteit. Het tijdloze design gaat je niet snel vervelen en geven je meubels een extra boost. Ontdek wat de stijlvolle AAI made with love vloerkleden met bijpassende kussens met je woonkamer kan doen. Vanaf 20.- worden je artikelen gratis thuisbezorgd!