Merken

A.Vogel

A.Vogel is de grootste aanbieder in Nederland van natuurlijke gezondheidsproducten voor een vitaal leven. Het merk is opgericht door de Zwitserse pionier Alfred Vogel die zich jarenlang heeft ingezet ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

A.Vogel

Een aantal keren per jaar is je weerstand minder. Meestal is dat in de maanden waar de 'r' in voorkomt. Mensen om je heen krijgen griepklachten en worden besmet door elkaar. Jij niet, want jij beschermt je lichaam op een gezonde manier. Je neemt geen farmaceutische middelen in die een mix zijn van chemische stoffen. Nee, jij gebruikt de middelen van A.Vogel, geheel natuurlijk en zonder bijwerkingen. Je hebt je nog nooit zo gezond gevoeld!

Geef je lichaam een boost

De producten van A.Vogel kan je gebruiken om je weer beter te gaan voelen, zoals hoestspray voor bij een kriebelhoest, of tabletten om een neerslachtig gevoel tegen te gaan. Maar je kan de middelen ook preventief gebruiken, zoals Vitamine C voor een verhoogde weerstand of A.Vogel voedingssupplementen zoals gezonde kruidenzout voor over je eten. De homeopathische middelen geven je lichaam een gezonde boost.

Ecologisch en verantwoord

De middelen van A.Vogel zijn volledig ecologisch en verantwoord. Meer dan 70% van de planten die gebruikt worden, komen uit Nederland. De overige 30% worden geoogst in het buitenland, omdat die planten niet in ons klimaat kunnen groeien. Er worden geen kunstmatige stoffen aan toegevoegd. Heb je last van een kwaal en wil die maar niet overgaan? Dan is het zeker de moeite waard om dit interessante assortiment eens te bekijken.