Merken

A Little Lovely Company

Op zoek naar schattige, unieke woonaccessoires en gebruiksvoorwerpen voor de baby- en kinderkamer? Kies dan voor de gekke karakters uit ons assortiment A Little Lovely Company kinderkamer. Gekke ijsje ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

A Little Lovely Company lampen

In jouw huis wil je een gezellige en vrolijke sfeer creëren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin. Je bent daarom altijd op zoek naar bijzondere woonaccessoires die een glimlach op je gezicht toveren. Deze moeten niet alleen leuk, maar ook gebruiksvriendelijk zijn. A Little Lovely Company lampen zijn de perfecte toevoeging aan je interieur. Er zijn veel verschillende kleuren, modellen en formaten om uit te kiezen. Allemaal zijn ze even grappig en fleurig. Bovendien zijn ze veilig voor kinderen.

Vrolijke lampen voor iedere ruimte

In het assortiment A Little Lovely Company lampen vind je voor iedere ruimte wel een passende lamp. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten lichtboxen met afbeeldingen of letters. Deze zijn ideaal om je woonkamer of keuken te voorzien van een trendy touch. Ook de vrolijke neonlampen in felle kleuren doen het op veel plekken goed, bijvoorbeeld op de slaapkamer van je tiener. Voor de allerkleinsten zijn er mooie A Little Lovely Company kraamcadeaus.

Bijzondere en grappige woonaccessoires uit Nederland

A Little Lovely Company werd in 2014 opgericht door twee vormgevers, die bovendien moeder zijn. Hun doel was vrolijke woonaccessoires maken die voor een goed gevoel zorgen. Dit bleek een echte succesformule, want inmiddels worden de bijzondere A Little Lovely Company lampen ook in het buitenland veel verkocht.

Geen A Little Lovely Company verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 A Little Lovely Company lampen bestellen bij wehkamp is morgen je huis opvrolijken.