Merken

A Little Lovely Company

Op zoek naar schattige, unieke woonaccessoires en gebruiksvoorwerpen voor de baby- en kinderkamer? Kies dan voor de gekke karakters uit ons assortiment A Little Lovely Company kinderkamer. Gekke ijsje ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

A Little Lovely Company

Een babykamer aankleden is niet altijd gemakkelijk. Aan de ene kant wil je het schattig en leuk maken, terwijl je aan de andere wil dat de spulletjes lang meegaan. Je kind moet er zeker een paar jaar plezier van hebben, dus ze moeten niet te veel ‘baby’ uitstralen. De perfecte balans vind je bij A Little Lovely Company: woonaccessoires voor de baby- en kinderkamer die ook oudere kinderen heel leuk vinden.

Complete collectie

De collectie voor de kinderkamer bestaat uit veel verschillende onderdelen. Zo zijn er spiegels, lampjes, dekbedovertrekken voor kinderbedjes en natuurlijk A Little Lovely Company speelgoed voor uren speelplezier. De lichte kleuren maken het extra gemakkelijk om alles te combineren met de meubeltjes die je al voor de slaapkamer van je baby of kind hebt uitgezocht.

Must haves

Uiteraard is alles leuk en schattig in deze collectie, maar er zitten ook must haves bij, zoals de lightbox met letterset. Hiermee help je je opgroeiende kind met leren lezen. Gaat je kindje uit logeren of naar school? Dan komen de koffertjes en vrolijke rugtasjes van pas. En zet een van de leuke spaarpotjes neer. De donut, het olifantje of de bij helpen je kind met sparen.

Vandaag bestellen, morgen decoreren

Bestel vandaag voor 23:59 uur de leukste spulletjes voor de babykamer. Dan heb je ze morgen al in huis. Bij bestedingen vanaf 20.- betaal je geen verzendkosten.