Jurken & rokken

999 games is een Nederlandse uitgever van o.a. kaartspellen en bordspellen. Speel in teams het spel 30 seconds. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen van het kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie goed beantwoorden des te meer velden jullie vooruit mogen. Wie bereikt als eerste de finish?

999 Games

Gezelligheid en plezier vind jij heel belangrijk. Daarom ga je in je vrije tijd graag met je beste vrienden of liefste familieleden rond de tafel zitten voor een spelletje. Jullie hebben al veel bordspellen in huis, maar het blijft leuk om iets nieuws te proberen. Het assortiment van 999 Games staat garant voor urenlang spelplezier. Je vindt hierin bekende spellen, mét bijzondere uitbreidingen die voor nieuwe inspiratie zorgen. 999 Games zijn goed bedacht en mooi uitgevoerd. Daar krijg je niet snel genoeg van.

De leukste spellen voor ieder gezelschap

Het belangrijkste van een gezelschapsspel is dat je er samen van moet kunnen genieten. 999 Games weet als geen ander spellen te creëren die iedereen vermaken. Het veelzijdige assortiment 999 Games-spellen bij wehkamp bestaat uit onder andere kaartspellen, bordspellen, denkspellen, puzzels en dobbelspellen. Ook zijn er spellen geïnspireerd op de zogeheten 'escape room', een echte trend van de laatste tijd. De meeste spelletjes zijn voor spelers van acht jaar jong tot stokoud, maar van sommige spelen zijn er voor de allerkleinsten ook speciale junior-edities. Voor hen zijn er verder schattige en aaibare knuffels van 999 Games te koop.

Vermakelijke spellen van Nederlandse bodem

999 Games ontstond in 1990 op initiatief van Michael Bruinsma. Het begon als eenmansbedrijf, maar was zo succesvol met het spel Magic: The Gathering dat het snel moest uitbreiden. Vandaag de dag is het internationaal bekend om vernieuwende spellen die zelfs geregeld in de prijzen vallen. 999 Games bracht onder andere De Kolonisten van Catan, Carcassone, De Weerwolven van Wakkerdam en 30 Seconds uit. Bekijk nu al het 999 Games-speelgoed, en ga vele uurtjes spelplezier tegemoet.

Liever spelletjes spelen dan winkelen? Voor 23:59 uur 999 Games bestellen bij wehkamp is morgen je nieuwste spel uitproberen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.