Merken

10DAYS

10Days is een jong Nederlands merk dat sinds 2007 damesmode met een sportief karakter aanbiedt. Wegens het grote succes is 10Days nu ook in het buitenland verkrijgbaar en zijn er inmiddels verschillen ...

106 resultatensorteren op
nieuwste collectie

10DAYS

Wanneer je het druk hebt, draag je graag iets comfortabels. Jurken met frutseltjes zijn niks voor jou: je stijl is eerder sportief en basic. Natuurlijk hecht je aan kwaliteit. Wanneer de kleren onderling ook nog goed te combineren zijn, dan is dat mooi meegenomen. De stukken uit de 10Days collectie variëren van een ontspannen casual stijl tot een beschaafde street style, met lekker los vallende shirts, sweatpants en truien waarin je lekker wegkruipt.

Perfect combineren met 10Days

Het kleurenpalet is bewust vrij beperkt gehouden. Basiskleuren zoals zwart, wit, beige en grijs worden aangevuld met contrasterende kleuren als mosterdgeel voor een sjaal of top. 10Days houdt van streepmotieven in allerlei variaties, die je heel speels onderling kan combineren. Een zwarte blazer met een reverskraag over zo'n streepcombinatie geeft je een serieus sportief en super cool imago. De gebruikte materialen van 10Days zijn katoen, linnen, of een synthetische melange met een heel natuurlijk gevoel.

10Days bestellen bij wehkamp

Kijk ook eens bij de 10Days damesbeenmode wanneer je een leuke top hebt uitgezocht. Met zo'n gestreepte legging ga je voor een frivole look. Leuk voor op de boot, maar ook voor op het strand en gewoon overdag op de fiets. Zo'n legging draag je met sneakers of met espadrilles. Of loop je liever op blote voeten in de vakantie?

Bestel meteen uit de collectie van 10Days bij wehkamp. Thuis pas je lekker op je gemak. Valt het tegen? Ruilen mag binnen 30 dagen.