Jurken & rokken

Het Amsterdamse designer label 10 feet valt samen met haar doelgroep: jonge vrouwen die niet graag in een hokje gestopt willen worden, originaliteit belangrijk vinden, positief in het leven staan, zelfverzekerd, energiek en lichtelijk onbereikbaar zijn. Hun devies: in style we trust. En zo is dat.

10 FEET

Jij staat positief in het leven. Regen? Geen probleem, je trekt vrolijke laarsjes aan en gaat naar buiten. Trein gemist? Ook geen punt, dan geniet je toch even lekker van het zonnetje en een kop koffie. Jij bent lekker jezelf en straalt daarbij in de mode van 10 FEET.

Vrolijke mode voor een goed gevoel

De dameskleding van 10 FEET straalt positiviteit uit. Dat zie je aan de kleuren, en de vrolijke combinaties en patronen in de stoffen. De kleding is lekker losjes, waardoor je ongehinderd van de dag geniet. De complete collectie bestaat uit tops, broeken, jurken, rokken, truien en meer voor iedere gelegenheid. De kleding is verkrijgbaar in de maten 27-28 tot en met 33-35 (jeans) en 34/XS tot en met 42/XL.

Helemaal jij

Met 10 FEET maak je de leukste combinaties, die helemaal passen bij wie jij bent. Heb je zin in een casual, sportieve look? Combineer dan de 10 FEET-jeans met 10 FEET dames-T-shirts & tops. Of ga je voor de stralende kleuren van de blouses en tunieken van 10 FEET? Want ook deze zijn ontzettend vrolijk om te zien. In je 10 FEET-outfit ga je spontaan glimlachen.

Feestje in de kledingkast

De vrolijke kleuren en patronen van de kleding van 10 FEET zorgen voor een feestje in je kledingkast. En natuurlijk als jij het draagt. Heb je een feestje? Combineer dan een van de 10 FEET-damesrokken met mooie schoenen en een 10 FEET-feesttop. Tasje erbij in een van de kleuren van je rok, en je bent er klaar voor.

Morgen dragen

Heb jij zin in de kleding van 10 FEET? Bestel dan direct je nieuwe outfit. We bezorgen deze dan morgen al bij je thuis. En bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging kosteloos.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.