Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Mensen hebben gezegd - Trutchka M. Bouterse
 • Uitverkocht

  Trutchka M. BouterseMensen hebben gezegd

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Mensen hebben gezegd - Trutchka M. Bouterse

  Mijn naam is Trutchka Bouterse, diëtist. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in 2008.

  Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Diëtetiek, heb ik meer dan 15 jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt. In het VUmc op de afdelingen Thoracale chirurgie (hartchirurgie) en Intensive Care als medisch secretaresse en in het BovenIJ ziekenhuis op de operatiekamer als doktersassistente.

  Mijn ervaring als diëtist heb ik opgedaan op de afdeling diëtetiek in het BovenIJ ziekenhuis en in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam.

  In de periode na mijn afstuderen 2009- 2014 heb ik een succesvolle zelfstandige praktijk gerund in Amsterdam West. Vanaf september 2014 heb ik mijn praktijk in Paramaribo als zelfstandig diëtist voortgezet. Tevens ben ik gastdocent op het Medisch Wetenschappelijk Instituut voor studenten geneeskunde en gastdocent op het COVAB. Doceer vakken respectievelijk voedingsskills en dieetleer.

  In de afgelopen 3 jaar ben ik gegroeid in het presenteren en schrijven. Door mijn durf en gedrevenheid ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan en ben ik het leuk gaan vinden. Mede hierdoor is dit boek tot stand gekomen. Ik hoop in de toekomst geprikkeld te blijven om het schrijven en publiceren tot een deel van mij te maken.

  Specificaties

  AuteursTrutchka M. Bouterse
  Eerste auteurTrutchka M. Bouterse
  GenreGezondheidsboek
  ISBN9789082649901
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789082649901
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand