Menopauze (DVD)
 • -20%

  Menopauze (DVD)

  24.9919.99je bespaart 5.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Menopauze (DVD)

  Mayo Clinic, een van de meest prestigieuze medische klinieken in de VS, en GAIAM, de experts op het gebied van gezondheid en wellness, hebben hun krachten gebundeld en speciaal voor u dit baanbrekende geïntegreerde actieplan ontworpen om u te helpen uw lichaam tijdens deze verandering beter te leren begrijpen. Het veranderen van uw levenswijze kan van invloed zijn op uw conditie.

  DEEL 1: UW AANDOENING BEGRIJPEN
  Een gesprek van een half uur met specialisten op het gebied van vrouwengezondheid van de Mayo Clinic. Dr. Brent Bauer laat u kennis maken met de aanpak van de geïntegreerde gezondheidszorg en artsen van de Mayo Clinic delen hun kennis over conventionele en alternatieve therapieën.
  DEEL 2: EET GOED OM U GOED TE VOELEN
  Verander uw dieet om u beter te voelen. Dr. Donald Hensrud van de afdeling Preventieve Gezondheidszorg van de Mayo Clinic neemt u mee boodschappen doen en biedt simpele maar slimme tips om elke dag gezond te eten. Een diëtiste van de Mayo Clinic helpt u een simpele maaltijdplanning te maken.
  DEEL 3: VERZACHTENDE THERAPIEËN
  Colleen Saidman, een van Amerika’s favoriete yoga-instructeurs, leert u in 40 minuten een sessie van rustige, herstellende yoga en meditatie oefeningen om stress te verlichten. De bewegingen zijn ideaal voor beginners en ontworpen om de symptomen van menopauze te verlichten en spanning weg te nemen.
  BONUS: U krijgt bovendien de 52-pagina’s tellende Mayo Clinic gids Mijn Stress Oplossing met daarin vragenlijsten over stress indicatoren, stress logboek, ontspanningsoefeningen, tips om stress te bestrijden en nog veel meer. Door stress weg te nemen zult u zich sneller beter voelen. Neem uw gezondheid in uw eigen handen.
  lees meer

  Specificaties